Redacție October 16, 2019

 

Candidatul la Primăria Timișoara din partea USR, Dominic Samuel Fritz, a lansat o invitație inedită pentru timișoreni.

 

Dominic dorește ca în acest an să sărbătorească Ziua Națională a României într-un mod aparte, iar în acest sens va invita la cină la el acasă de 1 Decembrie patru timișoreni pe care nu îi cunoaște încă. Dorește să vorbească cu ei despre speranțele, despre frustrările, dar și despre visurile tuturor timișorenilor pentru acest oraș și pentru această țară.

 

Un experiment care vrea să crească puterea comunității în Timișoara și să apropie oamenii unii de alții. Dar intenția lui Dominic nu se oprește aici. El îndeamnă încă 100 de timișoreni să-i urmeze exemplul, astfel încât, împreună cu el, de 1 Decembrie 101 persoane din tot orașul să găzduiască la ele acasă câte 3-6 oameni diferiți pentru o cină – o celebrare a ospitalității și o dovadă că putem reclădi încrederea în cei de lângă noi.

 

„ Haideți să sărbătorim altfel Ziua României!

Timișoara trebuie să redevină o comunitate. Iar o comunitate puternică se bazează pe încredere.

Vă propun un experiment: De Ziua României, la 1 Decembrie, vrem să aducem împreună 500 de timișoreni care nu se cunosc între ei, pentru a lua cina împreună și pentru a vorbi despre orașul lor și speranțele pe care le au pentru acesta și pentru țară.

101 persoane din tot orașul vor găzdui la ele acasă câte 3-6 oameni diferiți pentru o cină – o celebrare a ospitalității și o dovadă că putem reclădi încrederea în cel de lângă noi. Eu voi fi una dintre gazde. Fii și tu parte din evenimentul nostru și înscrie-te aici www.dominicprimar.ro/lamasa pentru a fi una dintre gazde!

Cei care vor să facă parte din acest experiment în calitate de oaspete se vor putea înscrie începând cu 22 octombrie. Oaspeții vor putea dona o sumă mică pentru campania noastră, bani ce vor fi folosiți pentru a închiria un sediu de campanie, pe care vrem să-l transformăm într-un loc al comunității.

Haideți să arătăm că timișorenii se pot pune cu toții la aceeași masă.”

 

Citește și:  USR şi PLUS sunt o echipă şi merg împreună, în alianță, pentru a câştiga Timişoara şi Timişul

1 thought on “Invitație inedită, la masă de 1 Decembrie cu Dominic Samuel Fritz

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*