Redacție April 14, 2019

După ce am postat vineri pe pagina de facebook Info Timisoara, trei poze cu bannerul „PSD te vrea sărac”, apărut în aceeași zi pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, acestea au ajuns virale. Post-ul respectiv a avut până la ora actuală 447 de share-uri și 100.374 de vizualizări.

 

Foarte mulți timișoreni ne-au întrebat pe adresa redacției dacă știm cine a pus bannerul respectiv. Misterul a fost deslușit în urmă cu câteva minute, când senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi a postat pe pagina personală de facebook următorul anunț:

„Dragii mei timișoreni,

Eu am fost.

Dacă veți merge pe strada Bogdăneștilor, veți vedea un afiș de 8m înălțime, cu un mesaj simplu: “PSD te vrea sărac”.

Este vorba despre SĂRĂCIA cauzată și propagată intenționat de către PSD.

Pentru Partidul Social Democrat este un avantaj electoral direct ca cetățenii să aibă o situație materială cât mai proastă.

Nu vorbim despre incompetență, nu vorbim despre greșeli …ci este un demers intenționat.

De aceea nu avem investiții, nici măcar din fonduri europene. De aceea nu avem autostrăzi, nu avem spitale dotate, nu avem o educație decentă. 
Ne vor dependenți de creșterile lor de salarii și de pensii, care sunt mult prea mici ca să facă diferența.

Ei doar în vorbe ne vor binele, pentru că dacă ne uităm la fapte…

🔴 Ne împrumutăm încontinuu la dobânzi tot mai mari. Iar banii ajung în consum, deci nu aduc valoare adăugată înapoi. Banii aceia sunt pierduți pentru totdeauna. Trebuie să-i plătim înapoi, plus dobânda, din altceva.

🔴 Deficitul comercial a explodat și atinge 2,4 MLD euro. Aproape de trei ori mai mare decât în 2016, când PSD a preluat guvernarea. Adică importăm mult mai mult decât exportăm.

🔴 Deși veniturile au crescut cu 29%, cheltuielile lunare au crescut cu 30% din cauza inflației și instabilității fiscale generate de politicile PSD. Deși au crescut unele salarii și pensii, românii nu trăiesc mai bine.

🔴 Au falsificat bugetul pe 2019 ca să le iasă calculele. Au tăiat restituirea de TVA ca să nu intre în faliment statul anul trecut.

Dragnea și camarila din jurul lui mint cum respiră. Mint despre realizările lor, mint despre ce vor să facă cu puterea executivă, mint când vorbesc despre noi, mint încontinuu.

De aceea am vrut să spun clar și răspicat că, dincolo de țesătura lor de minciuni, noi vedem ce fac ei de fapt.

Vedem că vor să ne țină săraci și cu mâna întinsă la baronul vremii. PSD ne vrea săraci. Și dacă se poate să ne rugăm de ei când avem nevoie de ceva, și mai bine. Așa își asigură ei, de fapt, accesul la pârghiile executive și la fondurile publice. Ținându-ne pe toți captivi.

Dar nu mai țin minciunile acestea. Ne-am săturat de Dragnea, Viorica și Vâlcov. Vremea lor a trecut, iar pe 26 mai îi vom învinge la vot și acela va fi primul pas spre curățarea României.

Știu că prea puțini oameni mai cred în politicieni sau în onoarea noastră. Dar vă rog să mă credeți: nu sunt toți la fel.

De ceilalți v-ați convins deja, dați Alianței USR PLUS o șansă. Este tot ce avem nevoie pentru a demonstra că suntem diferiți.”

 

Citește și:  Faţada Operei din Timişoara va intra în renovare, lucrările trebuie să fie finalizate în 12 luni, până în anul Capitalei Culturale Europene 2021

 


Aflați Cine suntem și susțineți Info Timișoara!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*