Redacție April 27, 2021

 

După ce reprezentanții Primăriei Timișoara au anunțat că vor să aducă noi reglementări Hotărârii de Consiliu Local 371/2007 prin care timișorenii nu vor mai avea voie să hrănească porumbeii pe domeniul public al orașului, publicația InfoTimisoara.ro v-a întrebat dacă sunteți sau nu de acord cu această măsură.

 

La sondajul propus de publicația noastră au votat peste 11.500 persoane, ceea ce demonstrează că oamenii sunt foarte interesați de acest subiect, de viața și de evoluția urbei din care fac parte.

 

Conform rezultatelor finale, 5.337 persoane au votat că vor ca porumbeii să nu mai fie hrăniți pe domeniul public, iar 6.177 și-au exprimat dorința ca timișorenii să aibă în continuarea posibilitatea să hrănească porumbeii pe domeniul public și privat al orașului fără să fie amendați.

 

 

Rezultate finale sondaj InfoTimisoara.ro:

 

 

Coming Soon
Sunteți de acord cu interzicerea hrănirii porumbeilor în Timișoara?
Sunteți de acord cu interzicerea hrănirii porumbeilor în Timișoara?
Sunteți de acord cu interzicerea hrănirii porumbeilor în Timișoara?

 

 

Ieri, 26 aprilie 2021, a avut loc dezbaterea publică pe acest subiect. Timp de trei ore au fost prezentate și discutate propunerile de modificare HCL inițiate de consilierii locali Rodica Militaru și Răzvan Stana (ambii de la USR PLUS). Sondajul propus de infotimisoara.ro reprezintă dorința unui număr însemnat de timișoreni, iar autoritățile locale ar trebui să țină cont de acesta în modificările de HCL care vor intra la vot în plen.

Citește și:  Venituri mai mici la Societatea de Transport Public Timișoara, în prima jumătate a anului

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*