Pentru că oricum nu prea au fost multe știri în ultimele 24 de ore, am refăcut și eu testul lui Costi Rogozanu, dar nu am întrebat pur și simplu pe cine să aleg, ci am discutat puțin mai mult cu ChatGPT despre candidații care participă la alegerile prezidențiale.
Am discutat timp de vreo două ore despre război și pace, despre revoluție și 16-22 cine a tras în noi, despre influența pe care ar putea să o exercite niște puteri străine asupra candidaților și despre multe alte lucruri.
Nu vă mai descriu întreaga conversație, dar în final lista pe care am obținut-o, un top 3 al candidaților, arată ca în captura de jos.
Și mare atenție, acesta nu este un sondaj, nici un pronostic, este doar o listă cu cei pe care ChatGPT îi consideră cei mai potriviți pentru a candida, bazându-se pe informațiile culese de pe internet. Geoană, Ciucă și Simion erau și ei pe listele ChatGPT, pe locurile 4, 5 și 6.
***
China vrea să construiască o bază pe Lună până în 2035, folosind ,,cărămizi” din sol lunar | VIDEO
China a dezvăluit planurile pentru baza sa lunară, care ar urma să fie construită în două faze distincte, creând în final o serie de noduri pe suprafața lunii și în orbită, relatează Space.com.
Săptămâna de muncă mai scurtă, un succes răsunător în Islanda. Productivitatea și bunăstarea angajaților au crescut „dramatic”
Economia Islandei depășește majoritatea țărilor europene după introducerea la nivel național a unei săptămâni de lucru mai scurte, fără reducerea salariilor, potrivit unui studiu publicat vineri, citat de CNN.
De vorbă cu ChatGPT despre candidații la președinție. Eu cu cine votez?, ediția digitală
Partidele primesc bani publici, destul de mulți, de ordinul milioanelor de euro, ca să-și facă reclamă. La asta se adaugă și contributori privați care se impun în partide, ei și interesele lor, prin stipendieri formale și informale. Primim de-a gata imagini făcute de echipele de campanie fie pe TV, fie pe net. O conversație cu „Inteligența Artificială” devine interesantă chiar din acest motiv.