Nicoleta C. May 19, 2022

 

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat miercuri, 18 mai, din Primăria Timişoara, mai multe documente într-un dosar deschis in rem pentru un posibil abuz în serviciu.

 

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Agerpres că au fost ridicate documente într-un dosar întocmit pentru abuz în serviciu şi vizează un concurs care s-a desfăşurat în cadrul serviciului spaţii verzi, iar cercetarea este în fază incipientă.

Purtătorul de cuvânt al primăriei din Timișoara, Bogdan Marta, a declarat presei că sunt făcute mai multe verificări.

 

„Noi am pus la dispoziţie toate actele care ni s-au cerut. Nu avem absolut nimic de ascuns. Cooperăm cu anchetatorii. În urmă cu câteva luni, conducerea actuală a Primăriei Municipiului Timişoara a făcut o plângere pentru şapte cazuri de suspiciuni de fraudare a unor concursuri în cadrul PMT în perioada 2018 – 2019. Aşteptăm şi concluziile acelor anchete”, a declarat Bogdan Marta, citat de Agerpres.

 

El nu a putut însă preciza dacă ridicările de documente vizează respectiva plângere sau alta.

 

„Nu pot să vă spun, este o anchetă în curs. Noi sperăm că este vorba despre acel lucru”, a spus Bogdan Marta.

 

Vă reamintim că, la începutul lunii aprilie, şi DNA a ridicat documente din Primăria Timişoara, într-o cercetare privind posibile fapte de corupţie.

Citește și:  De luni, 18 mai, se redeschide Kapa, emblematicul centru comercial din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*