Redacție June 16, 2020

 

Lucrările de modernizare a Fântânii cu Pești din Piața Victoriei din Timișoara au fost sistate. Primarul Nicolae Robu a declarat că a dispus oprirea lucrărilor doar pe timpul verii pentru că șantierul oferea o imagine dezolantă.

 

„Când am întrebat cât durează lucrările, eu le-am dat dispoziția să dea jos toată împrejmuirea respectivă pentru că nu o să lăsăm orașul pentru vară cu acel țarc acolo în loc să se bucure lumea de aspectul frumos al lucrării. Toamna se vor relua lucrările. E o intervenție capitală, trebuie schimbate pompele, deci e o lucrare mai amplă, dar aceste pompe încă mai funcționează cu nevoia unor reparații curente. Eu, de dragul timișoenilor și a oaspeților Timișoarei, am vrut ca această fântână să fie la vedere și să întregească imaginea superbă a Pieței Victoriei”, a spuns Nicolae Robu, citat de Radio Timișoara.

 

Primăria Timișoara a semnat, în iunie 2019, un contract de reabilitare a Fântânii cu Pești contra unei sume de 541.586 lei, fără TVA, iar șantierul ar fi trebui să fie închis până acum. Durata, conform contractului, era de două luni pentru proiectare și zece luni pentru execuție.

 

Citește și:  D.S.P. Timiș și Prefectura Timiș: Au picat examenul cu privire la modul de comunicare cu cetățenii, în contextul epidemiei de COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*