Nicoleta C. August 18, 2021

 

 

Polițiștii timișoreni au făcut, marți, 17 august, o razie de șase ore în oraș în urma căreia au fost amendați zeci de șoferi, dar și cetățeni prinși fără mască de protecție în spațiile interioare.

 

Prin această acțiune polițiștii din Timișoara au urmărit asigurarea unui climat de ordine și sigurantă publică precum și prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Oamenii legii au controlat 56 de autovehicule, 38 de societăți comerciale și au legitimat 86 de persoane.

 

„În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.335 de lei. Dintre acestea 21 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, 20 pentru încălcarea normelor rutiere conform OUG 195/2002 și 10 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform Legii 55/2020”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

 

Totodată, pe timpul acțiunii, polițiștii au intervenit la mai multe evenimente semnalate prin intermediul Serviciului de Urgență 112.

Aceștia au mai transmis că acțiunile de acest tip vor continua pentru ca legislația în vigoare sa fie respectată.

 

Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

 

Citește și:  Puteți obține la cerere informații referitoare la serviciile de care ați beneficiat în sistemul public de sănătate

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*