Redacție August 17, 2021

 

 

Un spectacol inedit de comedie va avea loc luni, 30 august 2021, la Restaurant „VICTORIA” Timișoara, fostul restaurant Dracula. Protagonista principală este Crina Zvobodă, actriță cu experiență vastă în spectacole de ventrilocie, alături de o tanără speranță din lumea comediei.

 

Spectacolul #Seară de comedie va avea loc în premieră pe 30 august, începând cu ora 20:00, în interiorul restaurantului „Victoria”, de pe bulevardul Take Ionescu, numărul 51.

 

Show-ul este împărțit în două părți : o tânără artistă o va interpreta, în mod inedit, pe senatoarea Diana Șoșoacă, iar Crina Zvobodă, artistă consacrată și persoană publică, absolventă a UNATC București și participantă la numeroase emisiuni TV, va crea un minunat spectacol de ventrilocie, alături de păpușile ei năstrușnice.

 

Cele două artiste țin să sublinieze că pamfletul trebuie luat ca atare, fiind așteptați la spectacol iubitori de comedie, de pamflet și de teatru de păpuși.

 

„Uneori, planurile noastre nu coincid cu cele ale destinului, astfel că lucrurile trebuie luate așa cum vin. Vreau să ofer publicului o fărâmă din sufletul meu. Viața e plină de surprize, unele chiar și nemeritate. Sunt unele lucruri care țin de noroc, care este absolut esențial să-l ai. Tinerii talentați merită promovați, susținuți și încurajați. Sunt spectacole care se pretează a fi jucate și în restaurant. Invit publicul să vină la o porție adevarată de râs. Prin parodia mea o să-i binedispun pe toți cei prezenți”, a mărturisit Andreea, tânăra artistă, pentru infotimișoara.ro.

 

Pentru a vă face o idee despre spectacolul-pamflet, vom posta niste fragmente atractive din textul său:

 

„Am spus cu maximă fermitate că vreau să fiu îngropată în picioare. Și asta numai pentru a le demonstra păgânilor care susțin că s-ar reduce suprafața cimitirelor că eu una pot ocupa chiar de două ori mai mult loc. Și dacă turnați suficient beton, poate o să fiu chiar mai mare decât Statuia Libertății, asta așa, să moară de ciudă dușmanii poporului. Dar oricum mai am până să mor. Am de gând să depășesc suta! Oculta mondială mi-a pus gând rău, însă Iluminații au cerut să mă mai păsuiască, cică par distractivă. (…) E greu să-ți dai seama cine-i prost, când ești înconjurat de ei”.

 

Citește și:  Produse naturale la Piața Micilor Producători, în weekend la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Sunteți așteptați, așadar, la un spectacol de comedie calitativ, prin care râsul este garantat. Donația recomandată pentru acest spectacol, reprezentând, de fapt, suportul pentru cele două artiste, este de 22 de lei.

Pentru a vă face o idee despre activitatea artistei Crina, puteți urmări câteva momente pe YouTube.

 

 

***

Restaurantul Victoria își întâmpină publicul spectator în condiții de maximă siguranță. Vizând starea de alerta , în interior măștile vor fi obligatorii, vor fi respectate toate regulile actuale și nu se va face distincție între cei vaccinați și cei nevaccinați.

Locurile la spectacol sunt limitate. Pentru a se evita eventualele inconveniente, spectatorii sunt rugați să confirme rezervarea cu minimum trei zile înainte de data planificată, în nominal și împreună cu numărul de locuri dorit la numărul de telefon: 0740195261

Pe parcursul spectacolului filmarea nu este permisă. Se vor respecta regulile impuse în această perioadă. Accesul publicului se va face cu 15 minute înainte. Consumația în interiorul restaurantului este obligatorie.

***

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*