Redacție June 3, 2022

 

Polițiștii locali din Timișoara au făcut în această după-amiază o razie în Piața Dacia. Acolo au descoperit numeroase nereguli și au dat zeci de amenzi. Polițiștii au preluat din piață și o persoană fără adăpost pe care au predat-o serviciilor sociale.

 

Polițiștii locali au verificat modul în care se comercializează atât produsele agro-alimentare, cât și nealimentare în piața respectivă. Totodată, aceștia au mai verificat modul în care societățile comerciale respectă legislația din domeniu, dar și modul în care este păstrată curățenia ori cum parchează șoferii în zonă.

 

„Astfel, polițiștii locali au aplicat 16 sancțiuni pentru lipsă etichete produse, extindere fără plata taxelor aferente, lipsa curățeniei, neafișarea etichetelor de produs, din care una angajatei Administrației pieței pentru neîncasarea taxelor. Totodată, au fost aplicate și 9 autocolante pentru oprire și staționare neregulamentară, 3 sancțiuni au fost aplicate la fața locului pentru aceleași fapte prevăzute și sancționate de OUG 195/2002. Serviciul Protecția Mediului a aplicat 6 sancțiuni contravenționale pentru lipsă coș tip scrumieră și pentru geamuri și vitrine nespălate reprezentanților societăților comerciale. Serviciul Inspecție Comercială a aplicat 6 sancțiuni conform OG 99/2000 pentru lipsă viză acord și pentru lipsă acord funcționare și o invitație la o societate comercială pentru prezentare documente”, a declarat Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

 

 

În urma acestei razii, polițiștii locali au aplicat în total 31 de amenzi, în valoare cumulată de 17.220 de lei.

Citește și:  37 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore. Lista localităților de unde provin persoanele pozitive

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*