Redacție August 18, 2019

 

Ne mai desparte puțin timp de debutul unuia dintre cele mai îndrăgite festivaluri din Timișoara. Bega Bulevard își deschide porțile la începutul lunii septembrie, iar momentul culminant al evenimentului, Cursa Rațuștelor, va avea loc în data de 8 septembrie, conform anunțului făcut de către organizatori.

Și anul acesta o mulțime de standuri vor fi amplasate pe malul canalului Bega, astfel că cei care vor ajunge la festival nu vor avea timp să se plictisească. Zeci de ateliere de creație, muzicale sau concursuri pentru copii vor fi organizate în fiecare dintre cele trei zile de festival.

Festivalul Bega Bulevard dorește să atragă atenția timișorenilor asupra importanței canalului Bega pentru oraș și asupra posibilităților de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidență Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic și ecologic.

Parada ambarcațiunilor aduce la start atât sportul de performanță timișorean, cât și transportul public pe apă cu ajutorul vaporetto. Atelierele pentru copii, jocurile demonstrative, concertele, dar și demonstrațiile pe apă ale SALVO vor constitui puncte de interes major pentru cei dornici de relaxare.

Deocamdată se lucrează la programul de desfășurare a festivalului, astfel că organizatorul, Primăria Timișoara, va anunța programul complet în scurt timp, după definitivarea tuturor detaliilor, precum și locurile de unde se vor putea achizitiona rațuștele.

 

(sursa: Opinia Timișoarei)

Citește și:  USR și PLUS au anunțat lista candidaților comuni pentru Parlamentul European

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*