Redacție March 13, 2022

 

Primăria Timișoarei a anunțat că se implică în cazarea persoanelor care au nevoie de asistență în urma incendiului violent de la imobilul de pe strada Mehadia.

 

Autoritățile au declarat că după stingerea incendiului, au rămas fără locuință câteva zeci de persoane. După ce o parte din acestea a luat legătura cu apropiați și prieteni în vederea cazării, a mai rămas de relocat pe moment o familie compusă din doi adulți și un copil. Aceștia sunt cazați la căminul unui liceu din Timișoara, unde sunt pregătite 15 camere cu câte două sau patru paturi.

 

„Îi asigur pe cei care în această dimineață au trecut prin momente dramatice că suntem alături de ei. Facem tot ce ne stă în putere pentru a fi de ajutor în această situație dificilă. Prima noastră grijă au fost persoanele a căror locuință a ars complet și le-am oferit un adăpost temporar. Acum, colegii mei de la Biroul pentru situații de urgență din Primărie sunt la dispoziția locatarilor de la etajele inferioare ale blocului, pentru a vedea dacă mai sunt persoane care au nevoie de cazare. Noi avem suficiente locuri de cazare pregătite pentru a trece cu bine peste această situație dramatică. De asemenea, dacă apar alte nevoi, de exemplu de hrană, noi suntem aici să ajutăm”, a transmis primarul Dominic Fritz.

 

Vă reamintim că un incendiu puternic a cuprins în această dimineață toată mansarda unui bloc de patru etaje de pe strada Mehadia (zona Complexul Studențesc), nr. 12 din Timisoara.

 

 

Citește și:  Valeriu Gheorghiță a spus cum se va desfășura vaccinarea anti-COVID în școli

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*