Nicoleta C. April 8, 2022

 

Reprezentanţii Primariei Timişoara susțin că descinderea procurorilor DNA în instituţie are legatura cu un dosar in rem şi este o cercetare preliminară în care procurorii încearcă să afle dacă au fost săvârşite acte de corupţie.

 

 

Totodată, aceștia au afirmat că procurorii nu ar fi făcut percheziții în biroul viceprimarului Ruben Lațcău, ci că doar „au purtat o discuție”.

 

 

„Astăzi în jurul orei 11 o echipă a Direcției Naționale Anticorupție a venit la Primăria Municipiului Timișoara. Din ce am fost informați, a fost deschis un dosar in REM, vorbim astfel de o cercetare preliminară prin care procurorii încearcă să stabilească dacă a fost săvârșită vreo infracțiune. Echipa de anchetă au purtat o discuție în biroul viceprimarului Ruben Lațcău, iar apoi a mers la Biroul de guvernanță corporativă. Pe tot parcursul vizitei procurorilor, primăria a arătat toată deschiderea pentru această investigație. Vom colabora în continuare cu organele de anchetă. Vă reamintim că Primăria Municipiului Timișoara a depus în cursul anului trecut 11 plângeri penale legate de posibile infracțiuni săvârșite în trecut”, a declarat Bogdan Marta, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara.

 

 

Vă reamintim că reprezentanții DNA Timișoara au precizat azi că procurorii au făcut percheziții domiciliare la sediul primăriei.

Citește și:  816 doze de vaccin anti-COVID administrate în Timiș, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*