Redacție January 22, 2021

 

Din această săptămână, echipe mobile formate din cadre medicale (medici și asistenți) de la Serviciul Public de Asistență Medicală Școlară al Primăriei Timișoara, împreună cu instituțiile partenere în campania de vaccinare (ISU Timiș, DSP Timiș și Poliția Județeană Timiș), au început să vaccineze persoane vulnerabile care prezintă riscul să dezvolte forme severe ale infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

În prezent, în județul Timiș, sunt 2 echipe mobile formate din 1 medic și 2 asistenți medicali, care asigură vaccinarea persoanelor din centrele medico-sociale din județul Timiș. În ultimele trei zile, au fost vaccinate persoanele vulnerabile din centrele de la Variaș, Periam, Recaș și Lugoj.

 

 

Reamintim că pentru Timișoara au fost alocate de către Guvern pentru prima fază a celei de-a doua etape două centre care funcționează la Iulius Mall și la Spitalul CFR. Un alt centru, ISHO, pregătit cu până la 8 fluxuri de vaccinare și personal medical din cadrul Spitalului Județean gata să-l deservească, este la dispoziția Direcției de Sănătate Publică. La începutul săptămânii viitoare toate centrele din spațiile proprii ale Primăriei (patru la număr) vor fi gata și vor fi predate DSP.

Citește și:  ALERTĂ! O altă asistentă din Timișoara, confirmată cu COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*