Redacție September 9, 2021

 

 

Prefectul de Timiș din partea USR PLUS, Zoltan Nemeth, a spus la Radio Timișoara că este dispus să demisioneze din funcție, în contextul crizei politice actuale, însă o decizie internă la nivelul partidului din care face parte nu a fost luată încă.

 

Zoltan Nemeth a precizat că va renunța la funcția de prefect al județului Timiș imediat ce conducerea USR PLUS va lua o decizie în acest sens. Totodată el a mai precizat că există și posibilitatea revocării de către Guvern.

 

„USR PLUS nu s-a retras din coaliție, ci doar din Guvern prin demisia miniștrilor, forțând în acest fel ajungerea în Parlament a Guvernului, urmare a blocajului în privința moțiunii de cenzură. Consider că singura majoritate parlamentară posibilă în continuare este cea formată din PNL-USR PLUS-UDMR. În ceea ce mă privește, dacă se decide în forurile interne ale partidului că ne depunem demisia și prefecții desemnați din partea USR PLUS, îmi voi depune de îndată demisia. La ora actuală nu ne-a fost comunicată vreo decizie internă în sensul acesta și, desigur, mai există și posibilitatea revocării de către Guvern, caz în care voi lua act de aceasta. Până atunci ne vom îndeplini atribuțiile pentru că există activități curente constante care necesită atenție”, a declarat, miercuri, prefectul de Timiș Zoltan Nemeth, pentru Radio Timișoara.

 

Plenul reunit al Parlamentului se va reuni, joi, pentru citirea moțiunii de cenzură inițiate de USR PLUS și AUR.

 

Citește și:  Campanie de siguranță rutieră intitulată „Vedere din spital”, lansată de Poliţia Română

1 thought on “Prefectul Zoltan Nemeth, dispus să demisioneze din funcție

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*