Redacție October 14, 2020

 

Colegiul Director al PNL Timiș (forul superior de conducere al organizației) a stabilit, astăzi, candidații pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile parlamentare din 06 decembrie.

 

Pentru Camera Deputaților, ordinea este următoarea:

 

 1. Marilen Gabriel Pirtea
 2. Ben Oni Ardelean
 3. Cosmin Șandru
 4. Petru Roman
 5. Ciprian Bogdan
 6. Claudiu Chira
 7. Sorin Supuran
 8. Adriana Corbeanu
 9. Elena Samoilă
 10. Samuel Lupulescu

 

Pentru Senat, ordinea este următoarea:

 

 1. Alina Gorghiu
 2. Ionuț Gaiță
 3. Mihai Bojin
 4. Sorina Ciurlea

„PNL Timiș a obținut un scor politic de 35,6% la alegerile locale, scor pe care sper să îl creștem și să reconfirmăm că PNL este partidul numărul 1 în Timiș. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență la București, care să colaboreze cu Guvernul PNL și să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani, fie că este vorba despre centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Moravița, de noua conexiune la autostrada A1, de stadion, sala polivalentă sau de preluarea aeroportului de către autoritățile locale”, a spus președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

 

De asemenea, în cadrul ședinței BPJ interimar al PNL Timiș de astăzi, președintele interimar al organizației județene, Alin Nica, și-a asumat și conducerea interimară a organizației PNL Timișoara până după alegerile parlamentare. Săptămâna aceasta, se va forma și un Birou Politic Local interimar PNL Timișoara.

Citește și:  520 de hectare din Pădurea Verde trec în administrarea Primăriei Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*