Redacție June 9, 2020

 

Se dorește renovarea clădirii Poștei Mari din Timișoara, motiv pentru care Horia Grigorescu, directorul general al Companiei Poșta Română a venit în oraș pentru a anunța acest lucru, live, în conferința săptămânală de presă a primarului Nicolae Robu.

 

„Pot să anunț faptul că în Consiliul de administrație va fi pe ordinea de zi și sunt foarte încrezător că va fi votată această propunere de demarare a lucrărilor la nivelul Palatului Poștal din Timișoara, urmând ca în perioada imediat următoare să ne concentrăm foarte mult pe dezvoltarea acestui proiect și pentru schimbarea la față cu adevărat a acestui edificiu până la urmă din Timișoara”, a explicat Horia Grigorescu.

 

La conferință a fost prezent și Adrian Lulciuc, directorul Sucursalei Regionale Timișoara, care a spus că această învestiție va fi prima investiție în ultimi 50 de ani cu adevărat consistentă pentru Poșta Română.

 

 

Valoare estimată a lucrărilor de renovare a clădirii monument istoric e de aproximativ 2,3 milioane euro (11 milioane lei), conform spuselor lui Horia Grigorescu.

 

Vă reamintim că discuții și promisiuni despre renovarea Palatului Poștal din Timișoara au mai fost în 2015 și în 2017, dar planurile nu s-au concretizat până acum. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc.

Citește și:  Replici între PNL şi PSD, după cazul medicului de la Spitalul Municipal Timişoara care a luat șpagă de la pacienţi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*