Redacție April 21, 2019

Piața volantă de lângă stadionul Dan Paltinișanu va funcționa în Săptămâna Mare, nu doar miercuri și sâmbătă, ci și vineri.

Timișorenii care vor să pună pe masa de sărbători fructe, legume, verdețuri și alte bunătăți de la micii producători locali au mai mult timp să își facă cumpărăturile.

„La cererea producătorilor agricoli și a timișorenilor s-a luat decizia ca Piata Volantă Timișoara să fie deschisă și în ziua de vineri, 26.04.2019, între orele 7.00 si 18.00. Producătorii vă așteaptă cu bunătățile de sezon și suntem convinși că această decizie va aduce cu ocazia Sărbătorilor gustul produselor românești pe cât mai multe mese”, a scris pe pagina sa de socializare consilierul local Sandu Ștefan.

Vă reamintim că piaţa volantă pentru producători funcționează pe amplasamentul situat în parcarea stadionului „Dan Păltinişanu” –  în zona parcării de la Casa Tineretului. Accesul producătorilor de legume, fructe şi produse apicole este gratuit în  baza certificatului de producător, timișorenii având astfel garanția că vor cumpăra produse proaspete și autentice, de la adevărații producători locali. În cadrul acestei pieţe, de tip piaţă volantă, este interzisă comercializarea produselor din import.

Citește și:  Vrei să devii pompier? Încep înscrierile la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*