Redacție May 15, 2020

 

PIATA FLAVIA din Timișoara se redeschide, începând de mâine, 16 mai. Sâmbătă, în prima zi în care Piața Flavia va fi deschisă, după perioada stării de urgență, clienții vor avea acces gratuit.

Programul de funcționare se va relua în regim normal, sâmbătă și duminică între ore 07.00 și 16.00, dar cu respectarea normelor de siguranță impuse de autoritățile centrale și locale.

 

„Având în vedere noile schimbări legislative, faptul că foarte mulți comercianți similari au deschis magazinele, cu respectarea normelor impuse, respectiv mască, mănuși, dezinfectant și distanțare fizică de 2 metri între participanți, intenționăm să deschidem locația cunoscută ca Piața Flavia, mâine 16.05.2020”, a declarat Flavia Crăciun, avocatul firmei care administrează Piața Flavia, pentru infotimisoara.ro.
Citește și:  Poliţiştii au puteri sporite de duminică. Pot intra în orice locuință pentru a salva viața unei persoane și au crescut amenzile pentru cei care refuză să se legitimeze sau dau petreceri în spaţiul public

3 thoughts on “Piața FLAVIA se redeschide, începând de sâmbătă, 16 mai 2020

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*