Redacție February 4, 2021

 

Nu mică le-a fost mirarea timișorenilor care locuiesc în Zona Soarelui când au văzut că piața din cartier a fost transformată, joi, în spălătorie auto pentru mașinile firmei de salubritate.

 

Mai multe mașini, dar și un microbuz au fost spălate în Piața din Soarelui, pe domeniul public. Sarcina de a curăța mașinile a fost luată în serios de angajații de la salubritate și a fost făcută, se pare, cu mai multă sârguință decât atunci când se face curățenie prin oraș.

 

 

În locul unde s-au spălat mașinile nu există nicio gură de canal pentru a se scurge apa rezultată, această completând bălțile rămase în urma ploii de noaptea trecută, dar și a „dezvoltării în forță” prin care s-au betonat canalizările din zonă.

 

 

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor infotimisoara.ro. Acesta ne-a întrebat retoric: dacă el ar proceda la fel cu mașina personală, ar fi amendat de instituțiile care țin de administrația locală actuală?

 

 


Dacă și dumneavoastră aveți imagini și informații de interes public, vă rugăm să ni le trimiteți prin messenger pe pagina de Facebook „Info Timisoara” sau pe adresa de e-mail: redactie@infotimisoara.ro

 

Citește și:  Situația COVID-19, duminică, 11 aprilie, în Timiș: 158 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 8 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*