Nicoleta C. September 19, 2020

 

Situația a devenit critică într-un timp foarte scurt în învătământul preuniversitar din județul Timiș din cauza coronavirusului.

 

În acest moment, nu mai puțin de 132 de elevi din judeţul Timiş sunt carantinaţi sau izolati, trei cadre didactice şi tot atâtea din personalul auxiliar sunt spitalizate, plus alte 62 de cadre didactice care sunt carantinate sau izolate.

Şeful Inspectoratului Şcolar Timiş, Marin Popescu, a declarat că vizate sunt o clasă de la Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara şi două clase de la Liceul „Nikolau Lenau” din orașul de pe Bega. De asemenea, trei persoane din didacticul auxiliar sunt carantinate sau izolate.

În ultima săptămână, au fost depistate focare COVID-19 şi la alte unităţi şcolare din Timişoara, printre care Școala Gimnazială 19 Avram Iancu (3 cazuri confirmate) și Liceul Penticostal Logos (5 cazuri confirmate).

Citește și:  Centrul Militar Județean Timiș recrutează candidați pentru maiștri militari, subofițeri, soldați gradați profesioniști și rezerviști voluntari. Câte locuri sunt disponibile

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*