Redacție July 29, 2021

 

 

Ludovic Orban, actualul lider PNL, a casificat drept „epurări de tip stalinist” eliminarea a peste 300 de membri ai PNL Timişoara de pe convocatorul pentru conferiţa de sâmbătă, când urmează să fie reluate alegerile interne pentru conducerea organizaţiei, câştigate iniţial de Raul Ambruş, susţinător al său. „Este absolut revoltător ce se întâmplă acolo”, a spus Orban.

 

„Este absolut revoltător ce se întâmplă acolo. Acolo sunt epurări de tip stalinist. Au fost suspendaţi din funcţie aproape 20 de membri ai PNL, membri importanţi, membri care au participat la toate campaniile, membri care au contribuit la toate rezultatele bune care au fost obţinute la nivelul judeţului Timiş. Acolo se aplică ”cine nu este cu mine trebuie să fie dat afară şi nu mai are voie să participe la procedurile de vot”. În Timişoara am avut o Conferinţă convocată chiar de conducerea, nu ştiu dacă ştiţi, dar la judeţul Timiş s-a brevetat că preşedintele interimar de la judeţ este şi preşedinte interimar la municipiu. El a convocat Conferinţa municipală din 3 iulie şi tot el a vrut să o anuleze. Gândiţi-vă ce s-ar întâmpla dacă se convoacă Congresul şi mie nu-mi convine care e raportul de forţe şi eu anulez convocarea şi îi trimit acasă pe colegii mei. Aşa ceva nu este posibil, nu este acceptabil”, a declarat Orban, citat de news.ro.

 

Ludovic Orban a mai precizat că au fost formulate contestaţii la Curtea de Onoare şi Arbitraj, care „din păcate, nu sunt soluţionate cu celeritate aşa cum ar trebui să fie soluţionate”.

Citește și:  Rățuștele se întrec din nou pe Bega, la Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*