Redacție August 16, 2019

Caz bizar în judeţul Timiş, unde un bărbat din satul Honorici a anunţat la Poliţie dispariţia soţiei sale de 34 de ani, Petronela Trocan, şi a fiului său de 16 ani, Trocan Nicolae Petronel.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, bărbatul din Honorici a anunţat dispariţia soţiei lui în data de 7 august, iar a băiatului în 14 august. Potrivit Poliţiei, bărbatul din Honorici a anunţat că în 5 august soţia lui a plecat de la domiciliul din Honorici şi nu a mai revenit. În privinţa băiatului, bărbatul a declarat că acesta a plecat de acasă în 14 august, în jurul orei 4.00 dimineaţa, când el dormea.

Surse judiciare au declarat că femeia, care are asupra sa bani şi documente personale, a mai plecat de acasă şi anul trecut, dar a revenit după trei săptămâni. Aceleaşi surse au mai declarat că atât băiatul cât şi mama lui au asupra lor telefoane, dar acestea sunt închise.

 

Semnalmentele persoanelor dispărute:

 

Trocan Nicolae Petronel: înălţime 1.50-1.60 m, 50-55 kg, păr şaten, ochii căprui, ten alb. La data dispariţiei, minorul purta un tricou negru şi pantaloni de trening gri. Trocan Petronela:  înălţime 1.60-1.65 m, 60-65 kg, păr şaten cu şuviţe blonde, ochii negri, ten alb. La data dispariţiei, femeia purta un tricou roşu şi pantaloni scurţi, gri şi şlapi coloraţi.

 

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

(sursa: Adevărul)

Citește și:  32 de infectați, din 1.545 teste în Timiș, în ultimele 24 de ore. Vezi din ce localități sunt persoanele pozitive

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*