Redacție November 28, 2019

 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vine cu precizări după nota internă prin care manelele, dedicațiile și grătarele au fost interzise pe domeniul public al orașului. Edilul a spus. într-un interviu pentru Digi FM, că oamenii pot asculta manele în spațiile private, sau în săli puse la dispoziție de primărie.

 

„Interdicția vizează doar spațiul în aer liber de pe domeniul public. Pe proprietate privată se poate face orice, poți cânta manele la nunți, la petreceri. Iar pe domeniul public, dacă iubitorii de manele doresc un concert, noi le punem o sală la dispoziție și acolo, în sală, eu nu au decât să se delecteze cu manelele”, a spus Nicolae Robu.

 

El a explicat și de ce nu este de acord cu grătarele în aer liber.

 

„În privința micilor, chiar îmi plac foarte mult, dar nu în spațiul public deschis. A fost Festivalul vinului la doi pași de Operă, s-a umplut de proțapuri, de grătare. Ieșea un fum, fumul acela îmbâcsit, în grăsime. Lumea vine la plimbare prin zonă, inevitabil trece pe acolo. E normal să ți se îmbâcsească parul, hainele?”, a mai spus Nicolae Robu.

 

Nicolae Robu a trimis o notă internă Societății Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale, prin care anunța că sunt interzise manelele, grătarele și dedicațiile pe spațiul public. S-a întâmplat după ce edilul s-a trezit că primește dedicații de la un cântăreț.

 

Digi24

Citește și:  7 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, 413 la nivel național, 6.655 teste făcute

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*