Nicoleta C. February 11, 2020

 

O fetiţă în vârstă de 13 ani din comuna Secaş, judeţul Timiş, este însărcinată în şapte luni, după ce ar fi fost violată de unchiul său, în vârstă de 20 ani.

 

Fapta a fost descoperită zilele trecute, când copila i-a spus mamei adevărul.

Mamei i s-a părut că fata s-a îngrăşat, moment în care copila i-a spus că, anul trecut, a întreţinut relaţii sexuale cu unchiul ei, un tânăr de 20 de ani.

 

„Aşa a spus mama, că ar fi unchiul fetei, nu ştim mai multe. Este anchetă. Nu este o familie cu probleme”, a declarat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul comunei Secaş, Lavinia Suciu.

 

Părinţii copilei au sesizat Poliţia pe 7 februarie, iar după două zile tânărul din comuna Secaş a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Lugoj.

 

„Faţă de tânărul de 20 de ani cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

 

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, inspectorii urmând să facă o anchetă şi să o consilieze pe fata care a rămas însărcinată.

 

mediafax

Citește și:  199 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, dintre care 118 în Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*