Redacție June 24, 2021

 

 

Un mal de pământ s-a surpat în această seară peste doi muncitori care săpau un şanţ pentru viitoarea canalizare din localitatea Urseni.

 

Din spusele localnicilor se pare că lipsa sistemelor de susținere a malurilor a dus la surparea pământului peste cei doi muncitori. Aceștia se aflau în șanțul de peste doi metri adâncime când pământul a căzut peste ei și i-a acoperit complet.

 

„La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, doi ofițeri și 20 de subofițeri”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Timiș.

 

Pompierii sosiți la fața locului au reușit să extragă o persoană aflată în stop cardio-respirator. Muncitorul a fost resuscitat și va fi transportat la Spitalul Județean din Timișoara cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Salvatorii lucrează acum să aducă la suprafață și pe cea de-a doua victimă prinsă sub pământ.

 

Vom reveni cu detalii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și:  Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, nu a rămas impasibil când unui pompier i s-a făcut rău. Acesta și-a întrerupt discursul și a solicitat pompierilor să-l ducă la ambulanță pe colegul din detașament care nu se simțea bine

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*