Nicoleta C. July 4, 2022

 

Polițiștii locali din Timișoara au dat amenzi de peste 9000 de lei, în acest weekend, mai multor firme și persoane fizice pentru că au dat muzica prea tare sau au turat motoarele și au deranjat liniștea publică.

 

Astfel, trei societăți comerciale au fost amendate în acest weekend pentru că au deranjat cetățenii prin muzica dată la maximum. Este vorba despre societatea Chachassa TSM de pe strada Eugeniu de Savoya, societatea M&M Gastro Gardens, tot de pe strada Eugeniu de Savoya și Rainbow SRL, de pe strada Liviu Rebreanu, care au primit sancțiuni între 500 și 1500 de lei.

Totodată, un bărbat care a închiriat localul Ciocârlia de pe strada Avram Imbroane, a fost și el sancționat cu 1500 lei pentru că a dat muzica prea tare deranjând mai mulți locuitori.

La fel și un alt timișorean care a închiriat localul Amado Tours de pe str. Polonă.

Alte două persoane care au tulburat liniștea locuitorilor de pe strada Școlii, prin muzică la intensitate ridicată, la un priveghi, au fost și ele amendate cu 1500 lei.

Tot pentru deranjarea cetățenilor pe timp de noapte, de această dată prin turarea motorului și efectuarea de difturi în pasajul de la Iulius Town, a fost amendat cu 800 de lei un tânăr de 21 de ani.

 

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou asupra faptului că tulburarea liniștii locuitorilor pe timp de noapte se sancționează drastic și că se vor lua măsuri ori de câte ori se constată astfel de fapte pe raza municipiului”, a transmis Daniela Seracin, purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara.

 

Amenzile totale date de polițiștii locali din Timișoara în weekendul care a trecut s-au ridicat la suma de 9300 lei.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*