Redacție October 9, 2019
Proiectul privind reabilitarea Gării de Nord din Timișoara, care a fost scos la licitație pentru suma de 17.605.391 lei, plus TVA, se află într-un blocaj. Ofertele trebuiau depuse până ieri, 8 octombrie, însă nicio firmă nu s-a înscris la licitație, scrie pressalert.ro.

 

Ioan Simu, directorul regionalei CFR Timișoara, ne-a declarat că nu știe de ce nicio firmă nu s-a înscris la licitație, însă se va realiza o analiză înainte ca aceasta să fie reluată.

 

”Nu a fost anulată licitația, nu am avut niciun ofertant, ieri a expirat termenul. Termenul de depunere al ofertelor a fost 8 octombrie, până la ora 15.00 și la ora 15.00 nu am avut niciun ofertant. Automat o să reluăm licitația. Nu știu de ce nu s-a înscris nimeni, colegii de la Investiții, care au făcut documentația, sunt în măsură să vadă dacă sunt anumite probleme vizavi de documentație, mai trebuie să rectifice ceva, să adauge, să scoată. O să facă o analiză împreună cu cei care sunt implicați și o să vadă exact ce s-a întâmplat. Luna aceasta va fi reluată licitația, dar nu știu un termen pentru că după ce este trimisă documentația către Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, este verificată și se dă o altă dată pentru depunerea ofertelor”, a explicat Ioan Simu.

 

Potrivit directorului regionalei CFR Timișoara, nu există nicio șansă ca până în anul 2021, când orașul va deține titlul de Capitală Culturală Europeană, lucrările de reabilitare a Gării de Nord să fie finalizate.

Citește și:  Revista presei–01.12.2020

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*