Anton Kovacs May 3, 2022

 

Se pare că astăzi vremea va fi cam gri și tristă pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 21°C. Vântul va bate dinspre N-NE cu viteze de 10-15 km/oră.

Aerul este curat, cel puțin în privință particulelor.

În privința radiațiilor putem să fim liniștiți, cei trei senzori mobili montați pe niște autobuze care se plimbă prin oraș ne arată că nu avem radiații, așa că avem toate condițiile pentru a păstra merge pe jos și a păstra această situație, bineînțeles dacă mașina nu este una din modalitățile care ne ajută să ne câștigăm pâinea zilnică.

Colterm anunță că în vederea unei intervenții la rețeaua primară, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 26, 49, 49A, Complexul Sportiv Bega și BCR Sucursala Judeteană Timiș, marți, 03 mai 2022, între orele 8-18. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Calea Aradului, Brândușei, Circumvalațiunii, Sever Bocu, Libelului, Stelelor, Teiului, Timiș, Torontalului, Intrarea Zânelor, Burebista.

 

Citește și:  Tradiţii şi obiceiuri de Florii, de ce se spune din popor că nu trebuie să ne spălăm pe cap astăzi și care este superstiţia pentru fetele nemăritate

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*