V.V. April 30, 2022

 

Un incendiu a izbungnit în această după-amiază la salteaua unui pat de pe coridorul Spitalului Județean Timiș – Secția Ortopedie. Nu au fost victime, iar focul a fost stins de doi angajați ai unității, după ce au scos patul în curte pentru a nu se extinde incendiul.

 

Totuși, un echipaj de pompieri s-a deplasat la unitatea sanitară pentru a verifica dacă mai sunt și alte pericole.

 

„În data de 30.04.2022 ora 13.40, la subsolul Spitalului de Urgență Județean Timiș – Secția Ortopedie, a izbucnit un incendiu la salteaua unui pat aflat pe coridor. Incendiul a fost detectat și semnalizat de instalația de detectate, semnalizare și avertizare incendiu (IDSAI). Incendiul a fost lichidat de către personalul de la locul de muncă (paznicul și electricianul de serviciu). În urma incendiului a ars salteaua patului și a fost afectată zugrăveala pe un perete și un corp de iluminat. Nu au fost apeluri către ISU TM cu privire la eveniment.
La ora 14:50, la locul evenimentului s-a deplasat 1 Autospecială de Primă Intervenție și Comandă APIC și 3 subofițeri pentru executarea unei recunoașteri și va urma un control referitor la respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Rădulescu.

 

Conform primele informatii, cauza incendiului ar fi fost fie o țigară aruncată la întâmplare, fie de natură electrică.

Citește și:  Pensiile și alocațiile vor crește de la 1 ianuarie 2022. Ministrul Muncii a semnat ordonanța de majorare a acestora

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*