Nicoleta C. May 8, 2020

 

Majoritatea locuitorilor din Timiș a dat dovadă de responsabilitate încă de la începutul pandemiei de COVID-19, iar rezultatele încep să se vadă.

 

Conform situației transmise ieri de Grupul de Comunicare Strategică, județul Timiș a înregistrat până acum un total de 464 de cazuri. Dintre acestea peste 300 de persoane au fost declarate vindecate. Totuși, 36 de oameni  din Timiș nu au supraviețuit acestei boli.

 

De asemenea, în ultima perioadă, lucrurile par a fi ținute sub control, numărul cazurilor noi fiind foarte mic.

 

Medicul Virgil Musta îndeamnă timișenii să fie în continuare la fel de responsabili și să fie conștienți că pandemia nu a trecut:

 

„Vă rog să vă păstrați în continuare aceeași atitudine responsabilă, pentru că și eu cred că nici un sacrificiu nu este prea mare dacă putem salva vieți. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi. Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări. Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că pandemia încă nu a trecut!”

 

Citește și:  „Ziua Timișoarei” la cea de-a XXI-a ediție. Vezi aici programul evenimentelor aniversare din perioada 1-3 august

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*