Redacție June 10, 2019

 

În urmă cu o oră, primarul Timișoarei Nicolae Robu a anunțat pe pagina sa de Facebook că în această noapte va începe stropirea contra tânțarilor.

 

În ultima perioadă foarte mulți timișoreni s-au plâns de faptul că orașul a fost invadat de țânțari și de căpușe. E aproape imposibil să petreci câteva clipe măcar în toate parcurile din Timișoara, asta datorită țânțarilor. Vremea umedă din ultimele săptămâni și lipsa dezinsecției în oraș au favorizat înmulțirea acestor insecte. Totuși, pare-se, inconfortul provocat se va termina deoarece în această noapte va începe războiul împotriva acestor inamici enervanți. Cel puțin așa a anunțat, pe Facebook, edilul-șef.

 

ÎN ACEASTĂ NOAPTE, VA ÎNCEPE STROPITUL CONTRA ȚÂNȚARILOR!

După cum cunoașteți, ani de zile nu am putut face dezinsecție, dezinfecție și deratizare cum trebuie, din cauza unor procese judiciare. Și… nu ne-a fost ușor!

Acum, de câteva luni, avem contract valid, cu un operator care promite. Din păcate, ploile aproape zilnice nu ne-au permis “să-l testăm”. Și… din nou nu ne-a fost ușor!

Ei bine, prognoza meteo pt următoarele zile fiind de vreme fără ploaie, ÎN ACEASTĂ NOAPTE VA ÎNCEPE STROPITUL. Am fost asigurat că se vor folosi proceduri și substanțe eficiente, încât să scăpăm de disconfortul ajuns, după o vreme atât de umedă, la cote foarte înalte.”

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați cum puteți să ne susțineți!

Citește și:  40 de cazuri noi de COVID-19 raportate azi, 8 septembrie, în Timiș. Vezi lista localităților cu confirmați pozitiv

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*