Redacție May 30, 2022

 

Un hoț de buzunare din Timișoara care acționa în tramvaiul 6 a fost prins azi de polițiștii locali după ce a încercat să fure din poșeta unei bătrâne care mergea cu respectivul mijloc de transport în comun.

 

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au depistat astăzi, în jurul orei 11.15, în zona Traian, un bărbat suspect de furturi din buzunare și poșete. Cel în cauză se afla în tramvaiul cu nr. 6 din Piața Traian când a deschis poșeta unei doamne mai în vârstă și a băgat mâna încercând să-i sustragă portofelul. Imediat femeia a simțit ce se întâmplă și a început să strige după ajutor. Polițiștii locali aflați chiar în stația mijlocului de transport au urcat imediat și l-au preluat pe bărbat care devenise agitat, motiv pentru care s-au folosit cătușele din dotare”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

Bărbatul a fost adus la sediul Poliției Locale pentru identificare, unde polițiștii au aflat că se numește C.D., are 59 de ani și domiciliul în Timișoara. Acesta nu este la prima abatere, fiind condamnat în trecut tot pentru fapte de acest gen. El a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1.

Citește și:  Nicolae Robu în război cu casele de pariuri din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*