Redacție July 23, 2020

 

Încă din 2006, fiecare generație de voluntari implicați în crearea festivalului PLAI și-a pus amprenta asupra dezvoltării proiectului în funcție de nevoile resimțite, aducând laolaltă o lume întreagă.

 

În acest an organizatorii consideră că este cu atât mai important să avem momente de bucurie împreună, în limitele reglementărilor de distanțare socială, și propun să ne întâlnim prin intermediul unor bucăți de PLAI, timp de o săptămână în perioada 11.09 – 17.09.2020.

 

„Mergând mereu dincolo de muzică, aducând în față oameni, proiecte și inițiative care fac comunitățile noastre mai funcționale, incluzive și deschise, pentru noi, agenda activităților din timpul zilei este sufletul festivalului; locul în care părinți, bunici, copii, tineri și adulți vin împreună și se expun experiențelor, în timp ce oamenii extraordinari din organizațiile partenere își alocă timp și resurse, e locul unde se creează magie.

Pe parcursul ultimelor 5 luni am abordat diferite opțiuni pentru buna desfășurare a festivalului, și ne-a fost foarte clar că PLAI 2020 va fi diferit de celelalte ediții. Timp de o săptămână, în perioada 11 – 17.09.2020, fie că sunt, documentare, experiențe culinare, muzică, dans, pop-up art shopping sau mindfulness, vă propunem să vă bucurați de crâmpeie de PLAI în diferite părți ale orașului, ce vor fi anunțate în curând.”, au transmis reprezentanții PLAI.

/// GENERALE

Accesul la Festivalul PLAI 2020 va fi gratuit în limita locurilor alocate pentru fiecare activitate, și se va desfășura exclusiv în aer liber, cu respectarea măsurilor de protecție și ținând cont de reglementările de distanțare socială în vigoare.

 

Citește și:  ATENȚIE! De la 1 iulie, veți putea intra în Grecia doar respectând noile condiții impuse de statul elen

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.plai.ro. și  https://www.facebook.com/PLAIFestival/

 

 

Festivalul PLAI 2020 este organizat de voluntarii Centrului Cultural PLAI din Timişoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timişoara.

Inspirat de: Unicredit Bank
Mașina oficială: Mercedes Benz prin Casa Auto Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*