Redacție October 11, 2019
Un eveniment nemaiîntâlnit în Timișoara până acum va avea loc astăzi, în Piața Libertății, începând cu ora 17.00. Este vorba despre Festivalul Cântăreților Stradali, un proiect al Primăriei Timișoara, desfășurat prin Biroul Organizare Evenimente.

 

Dintre toți cei care cântă pe străzile Timișoarei, 13 artiști le vor încălzi sufletele ascultătorilor la acest festival cu muzică clasică, folk, rock sau folclor. Festivalul Cântăreților Stradali se va desfășura pe durata a patru ore.

 

„Sunt mulți oameni talentați care nu au avut șansa de a cânta pe o scenă. Sunt artiști ai străzii, care împărtășesc
din bucuria sufletului lor cântându-le celorlalți. Nimic nu poate fi mai minunat decât ca turiștii și locuitorii Timișoarei să simtă aerul boem al micii Viene ascultând sunetul unei viori în plin zgomot cotidian. Și nimic nu poate fi mai înălțător decât să asculți cântece devenite nemuritoare grație și acestor oameni. Surprindem zâmbete pe chipurile lor, chiar dacă cântă în frig ori în soare. O fac cu bucurie, pentru că e un mod de viață asumat. Ei nu cerșesc atenție, ci te fac să iubești arta. Vom simți și noi bucuria de a-i răsplăti, având unica șansă de a-i vedea pe toți, în același timp, în același loc”, explică organizatorii.

 

Citește și:  Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara organizează al treisprezecelea Festival Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*