Redacție June 6, 2020

 

Din 15 iunie urmează o nouă etapă de relaxare, a anunțat, sâmbătă, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a mai precizat și că totul se va decide în funcție de analiza statistică epidemiologică.

 

Marcel Vela a declarat, sâmbătă, la Digi 24, că românii merită această relaxare pentru că „au avut grijă, au protejat viața celor dragi, au realizat că viața este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu”.

 

„Cred că merită acum cu prisosință să se bucure de viață. Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. (…) Cu siguranță vor fi bine primite de populație, dar vreau să precizez că (măsurile – n.r.) sunt în funcție și de analiza statistică epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase”, a spus ministrul de Interne.

 

Marcel Vela a mai spus că se bazează pe responsabilitatea românilor, astfel încât să nu crească numărul de îmbolnăviri în România și „din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și mai apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”.

Întrebat dacă va urma o nouă etapă de relaxare, Marcel Vela a răspuns: „Da! Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”.

sursa Mediafax

Citește și:  Doar 161 persoane s-au vaccinat cu prima doză în Timiș, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*