Redacție January 26, 2019

Deși atenționarea meteo de vreme rea a fost dată cu 3 zile în urmă, ninsoarea de ieri-noapte a luat iar prin surprindere autoritățile din Timișoara. Sâmbătă, la primele ore ale dimineții, toate străzile erau albe, inclusiv arterele principale. Autoritățile locale spun că s-a intervenit cu 120 de tone de material antiderapant, dar constatarea șoferilor timișoreni contrazice această afirmație.

 

“S-a acționat continuu de ieri, de la ora 19, până în prezent, iar cantitatea totală de material antiderapant răspândit este de 120 de tone. În perioada următoare se va acționa pentru degajarea zăpezii, în funcție de necesitate, cu: 8 răspânditoare material antiderapant, 8 utilaje cu lamă, 6 buldoexcavatoare, 4 miniîncărcătoare, 10 autobasculante.” (Robert Kristof, city manager Timișoara)

 

Info Timișoara a luat la pas orașul pentru a vedea cum arată străzile după câteva ore de la oprirea ninsorii. Arterele principale din Timișoara încă sunt acoperite cu zăpadă netopită, cu zloată murdară și apă care băltește pe carosabil. Străzile secundare nu au fost deszăpezite, niciun utilaj cu material antiderapant nu și-a făcut simțită prezența aici.

 

Citește și:  Serbia îşi redeschide frontierele pentru toţi străinii, fără restricţii

2 thoughts on “Cum arată străzile din Timișoara după ore bune de la încetarea ninsorii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*