Redacție December 14, 2019

 

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat, vineri seara, la Digi24, pe primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, despre care spune că este „un răcnete” de tipul Sorin Oprescu și se întreabă de ce au ales timișorenii să le fie edil un asemenea personaj.

 

„A vorbit acest domn, Robu. Eu mă întreb, îi știu pe timișoreni, sunt băieți deștepți, cum pot să-l aleagă pe acest Sorin Oprescu de Timișoara?

De ce spun asta? Pentru că omul este un „răcnete”, așa cum era Sorin Oprescu. Are același tipar de apariție. Mai întâi debitează un șuvoi de incoerențe, nu înțelegi nimic, cum nici dvs, nici cei din platou (la Digi24 – n.r.) nu înțelegeau cu cine se ceartă acolo, aspiranții care… nu știu ce, nu se înțelegea nimic, și în clipa în care îl întrerupi și i se spune: Domnule, întrebarea e asta: puneți oameni de la PNL sau nu?, mai întâi spune: Dacă nu mă lăsați să explic… și apoi începe să răcnească la toată lumea din platou.

Omul era ridicol. Metoda „Sorin Oprescu”. Sorin Oprescu de Timișoara. Nu înțeleg pe ce criterii îl aleg oamenii pe acolo.

Dar ce-am văzut în această seară știți unde se regăsește? Se regăsește în ce a spus dl Căprar, filosoful din Arad: O să am o reacție, dar nu pe declarațiile unor politicieni inconștienți care probabil că la un moment dat vor avea aceeași soartă. Deci, acesta era mesajul dlui Căprar pentru unul ca Robu și alții de la PNL care în clipa de față „lucrează” din greu ca să-și plaseze oamenii, mesajul era: Păi, ce faceți, mă? Adică mă căpăciți pe mine și credeți că voi o să scăpați când venim noi? Asta era ideea. Deci nu, nu se produce numai la PSD, dar PSD a avut puterea șapte ani și s-a înrădăcinat bine. Sigur că înainte de PSD a fost echipa Udrea, Pinalti, Cocoș și toată gașca aia pedelistă, cu nimic deosebită de tiparul care ne apare acum la Arad”, a spus Cristian Tudor Popescu în platoul Digi24.

 

Citește și:  Tribunalul Timiș, set de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*