Redacție July 3, 2019

 

Un bărbat a înjunghiat mortal un alt bărbat și a rănit-o grav pe soția acestuia, miercuri dimineață, în orașul Făget.

 

Cei doi, soț și soție s-au dus în parcul din Făget, cu bicicletele, să facă sport. Și-au lăsat bicicletele deoparte și s-au urcat pe aparatele de fitness din parc. Un bărbat de 33 de ani din satul Bichigi de lângă Făget a furat una dintre biciclete și i-a înjunghiat pe cei doi. Bărbatul a murit pe loc, iar soția lui a fost grav rănită.

Femeia înjunghiată a fost adusă de urgență la Timișoara cu elicopterul SMURD. Aceasta a intrat în operație, iar medicii fac tot posibilul să îi salveze viața.

 

 

Criminalul Florin Boldea a ajuns în satul Temerești cu ajutorul bicicletei furate de la cele două victim din Făget. În Temerești criminalul Florin Boldea a luat la bătaie alți doi oameni și a furat o mașină cu care s-a făcut nevăzut. Ulterior, mașina a fost găsită abandonată în stufăriș  între localitățile Bichigi și Temerești. În încercarea de a scăpa de politie, criminalul a făcut și un accident de mașină.

Bărbatul are 33 de ani și este deosebit de periculos.

Mai multe filtre de poliție au fost organizate în zonă, iar politiștii sunt pe urmele criminalului.

sursa: Opinia Timișoarei

 

UPDATE: Reprezentanții Poliției Timiș au anunțat că individul din Făget și-a atacat victimele cu o bâtă, și nu cu un cuțit, așa cum fusese anunțat inițial. În total, bărbatul, a bătut cinci persoane, dintre care una a fost omorâtă în parc, iar a șasea victimă a fost lovită cu mașina, informează Mediafax.

Deocamdată, nu se știe care sunt cauzele care au determinat comportamentul bărbatului, poreclit „Arega”. Nu este exclusă posibilitatea ca acesta să fi consumat alcool sau droguri. Unele surse spun că cele două victime din parc erau părinții iubitei lui Arega și nu erau de acord cu relația respectivă.

Citește și:  45 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, 1.415 la nivel național, 22.607 teste făcute

 

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

1 thought on “Criminal în libertate în Timiș. O nouă crimă zguduie județul

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*