Redacție July 2, 2019

 

Începând de mâine oamenii vor putea cumpăra de la chioșcuri biletul unic, valabil timp de 60 de minute.

 

Până acum fiecare călător trebuia să valideze câteun bilet de călătorie de fiecare dată când se urca în mijloacele de transport în comun din Timișoara. De mâine, 3 iulie, va fi suficient să se valideze biletul atunci când se urcă în primul mijloc de transport, iar acest bilet va fi valabil pe orice altă linie, timp de o oră de la momentul validării inițiale.

 

Începând cu data de 03.07.2019, biletul de călătorie valabil pe un singur mijloc de transport în comun va fi înlocuit cu biletul unic, care va avea valabilitatea de 60 de minute, conform HCL 324/14.06.2019. Prețul biletului rămâne neschimbat, călătorii putând să folosească titlul de călătorie pe mai multe linii de transport în comun, în intervalul celor 60 de minute.”, au transmmis azi reprezentanții STPT

 

Tot de săptămâna aceasta a intrat în vigoare și plata biletelor sau abonamentelor de o zi prin SMS și a fost lansată o nouă aplicație, mobilPay Wallet, prin care călătorii își pot achita deplasările cu mijloacele de transport în comun din Timișoara.

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

Citește și:  36 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, dar și 2 decese, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*