Redacție June 14, 2022

 

Consiliul Local al Municipiului Timișoara se va întruni azi, de la ora 17:00, în ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ în sala de consiliu a Primăriei Timișoara de pe C.D. Loga, nr.1.

 

În următoarele trei luni, sedințele vor fi prezidate de consilierul local Roxana Iliescu de la PRO România. Vă reamintim că Roxana Iliescu ar fi trebuit să fie aleasă să prezideze ședințele Consiliului Local Timișoara în lunile martie, aprilie și mai, conform înțelegerilor făcute cu cei de la USR la început de mandat. Totuși, cei de la USR nu s-au ținut de promisiune, iar cu ajutorul fostului liberal Raul Ambruș aceștia l-au pus pe viceprimarul Ruben Lațcău președinte de ședințe.

Abia după ce au trecut cele trei luni, Ruben Lațcău a propus-o pe Roxana Iliescu să conducă ședințele de consiliu local în următoarea perioadă.

 

Pe ordinea de zi a ședinței din această după-amiază se află și proiectul propus de Dominic Fritz prin care se restructurează Poliția Locală Timișoara:

 

„Proiect de hotărâre privind aprobarea reorganizării, schimbarea denumirii instituției, modificarea și aprobarea Organigramei, Statului de funcții, Regulamentului de Organizare și Funcționare și aprobarea coeficienților de ierarhizare a posturilor pentru Direcția Poliției Locale Timișoara”.

 

În total, pe ordinea de zi sunt 55 de proiecte care așteaptă votul consilierilor locali:

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [101.56 KB]

 

Totuși, până la începerea ședinței este posibil să mai apară și alte proiecte, introduse pe ordinea suplimentară, cum s-a mai întâmplat de obicei până acum.

Citește și:  Închidere circulație pe Budai Deleanu

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*