Nicoleta C. August 2, 2020

 

Un bărbat de 41 de ani din Giurgiu, confirmat cu COVID-19, a fost descoperit de jandarmi la un control de rutină în zona Cota 1000 din Sinaia în timp ce era la picnic alături de alte două familii.

 

Întrebat de jandarmi de ce nu stă acasă, acesta le-a răspuns: „Am crezut că mi s-a terminat caratina”. Bărbatul a susținut că sunat la DSP și i s-a spus că în data de 2 august i se termină carantina, dar acesta a părăsit domiciliul fără să aibă vreun document emis de DSP care să afirme că nu mai este pozitiv la SARS-Cov-2.

 

„În data de 02.08.2020, numitul M.M.M. din județul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfașuira activități de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat în urma verificărilor că figura testat pozitiv COVID 19, cu refuzul internării în unitate spitalicească având măsura izolării la domiciliu în județul Giurgiu.

S-a impus informarea autorităților competente și întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Prahova.

 

 

 

Citește și:  105 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, dar și 3 decese. Vezi din ce localități

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*