Redacție April 12, 2022

 

Compania de termoficare Colterm va furniza căldură până spre sfârșitul lunii aprilie, fără riscul întreruperilor din cauza problemelor financiare. Declarația a fost făcută de Marius Cârceie, reprezentantul administratorului judiciar din dosarul de insolvență al Colterm.

 

 

„Societatea își desfășoara activitatea în mod normal. Livrează în continuare căldură, livrează în continuare apă caldă, a furnizat fără probleme de când este în perioada de insolvență, adică nu au existat întreruperi. Au existat perioade cu temperaturi mai scăzute, dar am ajuns cumva să o tragem spre o linie corectă în momentul de față. […] Nu există niciun risc în privința furnizării apei calde. Cu privire la încălzire, se pare că vom mai furniza în continuare până spre sfârșitul lunii, deși în prealabil ne gândeam până la mijlocul lunii”, a declarat Marius Cârceie pentru Radio Timișoara.

 

 

În privința certificatelor CO2, Marius Cârceie a declarat că sarcina achiziției le revine autorităților locale. În caz contrar, Colterm va primi o nouă amendă care va duce compania în faliment.

 

Vă reamintim că primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a afirmat în repetate rânduri că Primăria Timișoara nu va aloca bani pentru plata acestor certificate, achiziția lor fiind obligația companiei Colterm, chiar dacă Consiliul Local Timișoara este unicul acționar.

 

foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Citește și:  Grecia a redeschis cafenelele şi restaurantele. Călătoriile spre insule, permise

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*