Redacție September 6, 2021

 

Societatea de termoficare COLTERM începe probele la rece pentru a putea furniza căldură, de la începutul lunii viitoare, dacă va fi necesar.

 

Astfel, din 6 septembrie, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor. În context, asociaţiile de locatari care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii trebuie să finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor.

Din același motiv, Colterm efecută și „lucrări de mentenanță predictivă la rețeaua primară” pentru a evita posibilele avarii pe timpul iernii. Este vorba despre lucrări care „vor debuta cu manevre de izolare a diverselor zone din rețea pentru depistarea unor neetanșeităti minore, cele majore fiind eliminate cu ocazia efectuării probelor de presiune deja efectuate”.

 

Manevrele se vor executa etapizat, în mai multe zone ale orașului, unde va fi întreruptă furnizarea apei calde:

  • Luni, 6 septembrie, între orele 8 – 16, în partea de sud a orașului (Zonele: Sala Olimpia, Soarelui, Calea Girocului, Calea Șagului, Dâmbovița);
  • Marți, 7 septembrie, între orele 8 – 16, zonele Centrală și Mircea cel Bâtrân;
  • Miercuri, 8 septembrie, între orele 8 – 16, partea de nord a orașului (Zonele: Circumvalațiunii, Bucovina, Aradului, Lugojului, Tipografilor).

 

sursa: Radio Timișoara

Citește și:  Consiliul Judeţean Timiş a lansat un tur virtual cu principalele destinaţii turistice ale judeţului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*