Redacție August 8, 2020

 

Infotimisoara.ro pune la dispoziția candidaților la alegerile locale din Timișoara și din Timiș, programate în 27 septembrie, spațiu editorial gratuit.

 

Susținem ideea că este foarte important ca alegătorii să cunoască viziunea politicienilor în ceea ce privește dezvoltarea orașului de pe Bega, dar și a celorlalte localități din județul Timiș, motiv pentru care am luat decizia de a pune la dispoziție, în mod gratuit, spațiu editorial în publicația noastră și pe pagina/grupul de Facebook Info Timisoara pentru candidații la funcții precum:

 

– consilier local,
– primar,
– consilier județean,
– președinte de consiliu județean.

 

Spațiul oferit și promovarea aferentă nu vin la schimb cu nicio constrângere cum ar fi: lungime text, limită de fotografii și video, limită a numărului de articole.

Precizăm că nu vom cenzura în niciun fel textele primite, responsabilitatea pentru conținutul acestora revenind exclusiv autorilor. Textele pot fi semnate și de aleși în funcție (primar, viceprimar, președinte/vicepreședinte de consiliu județean, consilier local sau județean, parlamentar).

 

Prin urmare, așteptăm pe adresa redactie@infotimisoara.ro articole, opinii, idei, informații despre cine sunt și cum vor să realizeze candidații la funcții din administrația locală sau județeană dezvoltarea comunităților din care fac parte cititorii noștri.

 

Conform Google Analytics, publicația infotimisoara.ro a înregistrat luna trecută peste 84.000 de afișări și peste 40.400 de utilizatori unici (aproape toți cititorii fiind din Timișoara sau din județul Timiș). 

 

 

Citește și:  Dominic Fritz a câștigat Primăria Timișoara cu un procent de peste 53% din voturile exprimate, conform rezultatelor parțiale

1 thought on “Campanie infotimisoara.ro: Spațiu editorial gratuit oferit candidaților la alegerile locale, pentru a afla cine sunt și de ce vă cer votul

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*