Redacție August 1, 2020

 

Guvernul PNL a scăpat hățurile și a mințit timișenii cu nerușinare, susține Călin Dobra, Președintele Consiliului Județean Timiș. Dobra e de părere că guvernul împreună cu Direcția de Sănătate Publică Timiș au ascuns informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației.

 

„Restricționarea programului celor din domeniul Horeca, fără o consultare prealabilă cu cei direct afectați, este doar acoperirea pentru ca populația să nu afle de dezastru pe care l-au provocat.

Ca vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență am aflat abia astăzi că laboratoarele care fac teste în județ nu fac față, iar substanțele necesare, reactivii, lipsesc. Este halucinant ca până acum să nu știm acest lucru, ca să putem lua măsurile necesare și să alocăm, măcar de la nivel județean, fondurile necesare.

Ni s-au ascuns tuturor informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației, iar restricțiile care se impun acum sunt doar praf în ochii oamenilor. În ochii noștri, ai tuturor.”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

 

 

Vă reamintim că începând de sâmbătă, 1 august, ora 19.00 masca devine obligatorie inclusiv în Timișoara în spațiile publice deschise, iar spațiile destinate jocurilor de noroc, terasele, cluburile, barurile și altele asemenea se vor inchide după ora 23.00.

 

Citește și:  Dan Barna despre Iohannis: A fost un pompier. Dacă era un gospodar mai atent, poate nu se ajungea să luăm foc de atâtea ori

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*