Redacție March 3, 2020

 

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Grupul de Comunicare Strategică, a patra persoană purtătoare a virusului COVID – 19 (coronavirus), pe teritoriul României a intrat în contact direct cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie.

 

„În urma confirmării contactării virusului de către cetăţeanul din Timişoara, a fost luată decizia transportării acestuia cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara. În acest moment, acesta nu prezintă stări febrile sau alte simptome specifice infectării cu COVID-19 (coronavirus). Pentru cele două familii care locuiesc în proximitatea domiciliului bărbatului depistat pozitiv cu COVID-19 (coronavirus) a fost luată măsura auto-izolării la domiciliu, toate aceste persoane fiind monitorizate medical”, arată GCS.

 

„Precizăm că cele trei persoane purtătoare ale virusului COVID-19 (coronavirus) sunt internate în unităţi spitaliceşti de specialitate din Cluj-Napoca şi Timişoara şi sunt în stare stabilă”, mai precizează sursa citată.

Citește și:  Încă un caz nou de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, 275 la nivel național

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*