Redacție September 1, 2021

 

  • Cea de-a V-a ediţie a Central European Film Festival Timişoara (CEFFTm), cu tema „Noua realitate” se va desfățura în perioada 1 – 5 septembrie, în patru spații diferite (Piața Unirii, Grădina de Vară Capitol, curtea Faber, Muzeul Militar/Garnizoană).

 

Va cuprinde un cine-concert, o secțiune Panorama, una de filme studențești și un concurs de filme pentru adolescenți No Kid/ding! plus un focus pe Norvegia. Povești frumoase și puternice vor fi proiectate cu acces liber în Grădina de Vară Capitol – Muzeul Militar/Garnizoana din Piața Libertății – Faber – Iulius Town – Casa Artelor.

 

 

 

  • În perioada 1 – 30 septembrie, Radio România organizează o nouă ediție exclusiv online a Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova care aduce atmosfera sărbătorii festivaliere în casele ascultătorilor.

 

La cea de-a IX-a ediţie a festivalului dedicat inovaţiei în creaţia radiofonică creatorii spectacolului sonor internațional vor fi conectați cu audiența teatrului radiofonic, în spațiul virtual, pe platformele www.grandprixnova.ro sau www.eteatru.ro. Selecția finală a festivalului propune în cele trei categorii de concurs – Radio Drama, Short Forms, Binaural – 40 de producții de top din întreaga lume.

 

Sursă calendar evenimente: rador

 


 

Publicația infotimisoara.ro este în slujba cetățenilor. Susține și tu jurnalismul independent:

 

Patreon:

 

 

 

 

 

PayPal/Card bancar:

 

 

Citește și:  Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD, pentru toți iubitorii de teatru, oriunde s-ar afla

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*