Redacție May 24, 2020

 

Prima intervenție este programată la Recaș pe durata întregii săptămâni, iar echipele companiei vor acționa pentru spălarea cu apă și aer a rețelei de distribuție.

Luni, 25 mai, marți 26 mai și miercuri 27 mai, între orele 9-14, pe străzile Clopotului, Răsăritului, Coloniei, G. Coșbuc, Lucian Blaga, Viilor, Pădurarului, Bachus, Vinului și Sudului.

Joi 28 mai și vineri 29 mai, între orele 9-14, pe străzile Petalelor, N. Titulescu, Rozelor, Bujorilor, Armoniei, Răchitei și Văii.

Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte străzi presiunea apei va fi scăzută.

În cazul în care lucrările programate într-o zi nu se finalizează, vor continua a doua zi pe aceleași străzi.

 

Tot luni, însă între orele 9 și 16 se va întrerupe apa la Liebling, tot pentru spălarea și igienizarea rețelei de apă.

În prima zi a săptămânii va fi întreruptă furnizarea apei și la Giarmata Vii, pe strada Luminiș, pentru montarea unor hidranți. Lucrarea poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Parcului și Înfrățirea.

Apa va fi oprită luni și la Ghiroda între orele 12 și 17 pe străzile Victoria, Câmpiei și Stejarului, tot pentru montarea unor hidranți. Lucrarea poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Sinaia, Semenic, Predeal, Plopilor, Bucegi, Retezat și Lugojului.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, compania le recomandă locuitorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.
De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Citește și:  43 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, 1.232 la nivel național, 20.581 teste făcute

sursa opiniatimisoarei.ro

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*