Redacție October 31, 2019

 

Apele în PNL Timiş se menţin destul de învolburate, după ce filiala nu a reuşit să dea niciun ministru în Guvernul Ludovic Orban, scrie renasterea.ro.

Chiar dacă la un moment dat Marilen Pirtea era dat ca sigur la Ministerul Educaţiei, varianta a picat, spre surprinderea multor liberali din Timiș. Aceştia au speculat faptul că în spatele eşecului lui Pirtea ar putea sta chiar neimplicarea lui Nicolae Robu, preşedintele filailei neavând niciun interes ca un timişean cu potenţial să aceeadă într-o asemenea funcţie de mare expunere.

 

Dacă ar fi ajuns ministru, Marilen Pirtea putea pretinde imediat şefia PNL Timiş, mai ales în contexul divergenţelor existente în cadrul filialei judeţene.

 

Nicolae Robu a jucat foarte inteligent şi şi-a asigurat spatele, spălându-se pe mâini chiar înainte de a atinge ceva. Astfel, în ultimele intervenţii publice, primarul Timişoarei a insistat asupra faptului că nu deţine nicio calitate la nivel înalt în partid, lucru care îl exonerează de orice combinaţii speculate.

Citește și:  Doar 31 persoane s-au vaccinat cu prima doză în Timiș, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*