Redacție October 31, 2019

 

Sfârşitul lunii octombrie a adus timişorenilor cel mai important târg de joburi din zonă, anume Zilele Carierei, eveniment organizat de Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, care consfințește rolul asumat de UPT, acela de a pregăti studenţii la cel mai înalt nivel, pentru a se putea integra cu succes pe piaţa muncii.

Peste 1000 de oferte de carieră (job-uri full time sau part time, training-uri, internship-uri, oferte de practică) au fost puse la dispoziţia studenţilor şi absolvenţilor sau oricui este în căutarea unor oferte de carieră.

Pe lângă oportunităţile de carieră, vizitatorii au putut lua pulsul pieţei muncii, au asistat la prezentări ale companiilor și au avut parte de surprize pregătite de către organizatori.

Târgul de oferte de carieră a avut loc în zilele de 30 și 31 octombrie 2019, la Cantina Universităţii Politehnica Timişoara.

 

Citește și:  Trei școli din Timiș primesc donații de calculatoare prin intermediul programului Dăm Click pe România 2020

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*